Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 στις 8:47 μ.μ. Αναρτήθηκε από Spyridontas 0 Comments

"Μπορείς να τρώς όλο σου το φαί και να είσαι φινετσάτος;" Είναι μια ερώτηση που με έχει απασχολήσει μπροστά στον καθρέφτη αλλά με το νέο της μοντέλο η Ντουκάτι μου έδωσε οριστική απάντηση.



Να διευκρινίσω όμως πως περί του όγκου τίθεται το ερώτημα γιατί το ζουμπουρλούδικο Ντιαβέλ στα 210κιλά (χωρίς υγρά) δεν το λες και βαρύ, πόσο μάλλον αν σκεφτείς ότι -πλήρες υγρών- το V Max μετρά εκατό περισσότερα. Και 35 περισσότερους ίππους επίσης, από τους 162 του Ντιαβέλ, οι οποίοι ξεπηδούν από τον δικύλινδρο Tεσταστρέττα 11°, που έχουμε δει και στο Μουλτιστράντα.
Τί καινούριο λοιπόν μας φέρνει το Ντιαβέλ; Έναν καινούριο για τη Ντουκάτι κόσμο. Με μεταξόνιο 1590 χιλιοστά είναι μακρύ, και εφόσον χωράνε έχει τα δυο του ψυγεία κατά τον διαμήκη άξονα. Έχει επίσης κάστερ 28 μοιρών και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πίσω λάστιχο 240/45/17. Αν σκεφτείς ότι το μπροστινό έχει την τυπική διάσταση 120/70/17, το μισό πλάτος δηλαδή, δεν απορείς που το περιθώριο κλίσης είναι στις 41 μοίρες.
Μέχρι να το δούμε και από κοντά το ερώτημα αντί επιλόγου είναι: "Νομιστότατο το κοτοπουλάκι αλλά διάβολα, αλλά μιας και πλησιάζει το Thanksgiving πετυχαίνει η συνταγή στη γαλοπούλα;"

0 Responses so far.

Δημοσίευση σχολίου

    Followers