Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:16 π.μ. Αναρτήθηκε από Spyridontas 0 Comments

(text in english follows the photo)

Στην άκρη του δρόμου για την ακρίβεια, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ιστορία τελείωσε αισίως πριν λίγες ημέρες αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι. Είχα παρκάρει τον πολυαγαπημένο μου Αυγοδάρτη των Πόλεων από το πρωΐ στον ήλιο και όταν προσπάθησα να τον βάλω μπροστά το απόγευμα δεν συνεργάστηκε. Ευτυχώς το μετρό ήταν κοντά και γύρισα στο σπίτι για να πάρω την Κοντέσα και τα εργαλεία. Μετά από δυο ώρες ήμουν πίσω για να αφαιρέσω την μπαταρία, με σκοπό να επιστρέψω με την Κοντέσα, να την φορτίσω (ανοίγει τη μεγάλη τσάντα βγάζει το μικρό τσαντάκι) και με την μπαταρία φορτισμένη να επανέλθω με το μετρό. Πριν αρχίσω να ξηλώνω (η μπαταρία είναι κρυμένη στην καρίνα) προσπάθησα να βάλω μπροστά και ω, πήρε! Τα δρομολόγια δεν τα γλίτωσα, ούτε και τις έννοιες. Εφταιγε όντως κάτι και αν ναι, είχε σχέση με τη θέση του ήλιου;
Οι ενοχλήσεις εκδηλώνονταν στη συνέχεια με περιστασιακό άναμμα της ένδειξης του ψεκασμού, την εξάντληση της μπαταρίας (σε σημείο να μην μπορεί να φόρτιστεί) και την εξάντληση της νέας μπαταρίας εν κινήσει. Εκεί τραβήχτηκε η φωτογραφία, περιμένοντας την οδική βοήθεια.
Υπαίτιος ο ανορθωτής, η μπαταρία φορτίστηκε και μιας και πλησίαζε και το σέρβις, έγινε και αυτό. Ο Αυγοδάρτης έτοιμος και οι δρόμοι χιονισμένοι.

on the road-side

On the roadside waiting for a ride in the repair shop, but first things first. The story had a happy ending a few days ago but it started in summer. The bike wouldn't start after being parked in the sun, but it did after sitting a couple of hours in the shade. Strange.
Strange things continued with the FI light on briefly with no apparent reason and then with a dead battery. A beyond repair dead battery. The new battery was dead also while riding. That is when I took the photo.
The problem was the bad voltage regulator. I have the new part number now (I suppose I had the discontinued one, I forgot to ask) and a serviced bike. A reasonably good weather and I am out again.

0 Responses so far.

Δημοσίευση σχολίου

    Followers