Κυριακή 11 Απριλίου 2010 στις 3:25 μ.μ. Αναρτήθηκε από Spyridontas 0 Comments

Με τους σημερινούς αγώνες θα συμπληρωθεί ο 3ος Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σουμπερμπάικς από τους οποίους έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής μόνο τα καλύτερα στιγμιότυπα, τα οποία βρίσκω στο motoblog.it. Καθώς σε άλλες χώρες μπορούν να αφιερώσουν την σημερινή ημέρα στις ελεύθερες εξατμίσεις (WSBK το πρωΐ και motogp το βράδυ) αποφάσισα να ζητήσω από τον μάγο της διαδικτυακής φυλής (ένα “ψαχτήρι” δηλαδή) να μου λύσει το πρόβλημα.
Από την επίσημη ιστοσελίδα του motogp μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση , με 79,95€ , στη ζωντανή μετάδοση των αγώνων, στη ζωντανή χρονομέτρηση, στο video library και στα motogp classics, για την περίοδο από 8 Μαρτίου έως 14 Νοεμβρίου 2010. Με 20 επιπλέον ευρώ έχει πρόσβαση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Δίνεται και η δυνατότητα συνδρομής για μικρότερες περιόδους).
Από την ιστοσελίδα του eurosport δίνεται η δυνατότητα για μηνιαία (4.90€) ή ετήσια(39.90€) συνδρομή στον Eurosport Player αποκτώντας (μεταξύ άλλων) πρόσβαση σε όλη την αγωνιστική περίοδο του WSBK 2010 , τόσο με ζωντανές μεταδόσεις όσο και με Video On Demand.
Η ετήσια διαδικτυακή πρόσβαση λοιπόν και στα δυο πρωταθλήματα μπορεί να σου κοστίσει μέχρι -κάτι λιγότερο από- 140€. Είναι λοιπόν ένα ποσό που με προτρέπει να εξετάσω το κόστος μιας δορυφορικής εγκατάστασης αλλά και τις μεταδόσεις των πρωταθλημάτων από τα ελέυθερα δορυφορικά δίκτυα. Μετά θα πρέπει να τα συγκρίνω και με τις περιπτώσεις του connx-tv και του start pack nova. Επίσης θα πρέπει να συνυπολογίσω το γεγονός ότι με τις λύσεις αυτής της παραγράφου είναι πιο έυκολο να παρακολουθήσεις τους αγώνες σε μια από αυτές τις καινούριες φανταχτερές τηλεοράσεις αντι της οθόνης(και της... καρέκλας) του Η/Υ.
Σήμερα , αν και θα προτιμούσα να παρακολουθήσω τον αγώνα της moto2(το σκέφτηκαν πολύ αυτό το όνομα;) , θα αρκεστώ στον αγώνα motogp με την παρηγοριά πως θα μεταδοθεί ζωντανά, με την εξαιρετική ποιότητα της εικόνας του ΣΚΑΪ (η οποία είναι και 16:9).
Επίσης ψάχνοντας στο justin.tv(live channels-sports-racing) και στο ustream.tv(sports-racing) βρήκα ζωντανές μεταδόσεις από τους αγώνες στην Βαλένθια.

0 Responses so far.

Δημοσίευση σχολίου

    Followers