Κυριακή, 11 Απριλίου 2010 στις 4:33 μ.μ. Αναρτήθηκε από Spyridontas 0 Comments

Είναι μυστήριο τρένο αυτός ο Μπεν Σπίις (Ben Spies). Γρήγορος, μαχητικός , λιγομίλητος με ευγενικό -και λίγο... βαριεστημένο- παρουσιαστικό , έδειξε πως δεν χρειάστηκε μίση και ψυχολογικά παιχνίδια για να κατακτήσει τον τιλτλο στο Π.Π. Σούπερμπάικς του 2009. Δεν τον πτόησε ούτε το σπασμένο shit linkage (shift linkage ήθελαν να γράψουν οι Yamahαίοι) που του στέρησε την νίκη στο 2ο σκέλος του αγώνα του Κυαλάμι πέρισυ.
Παρά το βαθμολογικό προβάδισμα του Χάγκα, ο Σπίις εφαρμόζοντας μια πρωτότυπη μέθοδο (http://www.youtube.com/watch?v=kiVCbMlXxNM) κατάφερε να επικρατήσει. Με την παρουσία του στο motogp φέρνει νέα ήθη. Ενώ μέχρι σήμερα λέγαμε “τον κέρασε ένα τσάι” στην περίπτωση του -και αλλάζοντας την στίξη στο ονοματεπώνυμο του σε Ben's Pies- θα λέμε τον “κέρασε μια πίτα”. Ίσως μάλιστα να ξεκινήσει μια καινούρια σειρά γαστρονομικών ντοκυμανταίρ για το άνοιγμα φύλλου στο τέξας και τις επιδράσεις του ηπειρώτικου κλαρίνου.
Ο Μπεν λοιπόν μαζί με τους άλλους νεοφερμένους στην κατηγορία(Αογιάμα, Μπαουτίστα, Εσπαργκαρό, Αφάνας Σιμοντσέλι και Μπαρμπέρα) ελπίζω πως θα δώσουν στην λειψή σχάρα της εκκίνησης (μόλις 17 αναβάτες σήμερα) μια νέα λάμψη.
...Μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψουν τα πλαγιολισθαίνοντα χιλιάρια, προσβλέποντας σε νέους χορηγούς που θα σώσουν επιτέλους το άθλημα, όπως τα “Κοτόπουλα Οσβάλντο”(Ρόσσι), “Οι πίτες του Μπεν”(προφανές), η ΝΑΣΑ(Λορένθο), και κάποια φίρμα με μηχανές του γκαζόν(Σιμοντσέλι).

0 Responses so far.

Δημοσίευση σχολίου

    Followers