Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 στις 10:56 μ.μ. Αναρτήθηκε από Spyridontas 0 Comments

Την Eurovision του 2011 θα την κερδίσει η Ισπανία. Αν σκεφτεί κανείς ότι κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, είναι ένα βήμα πριν την καθολική επικράτηση στα gp (αν κατακτήσει και ο Μαρκές τον τίτλο των 125 δηλαδή) και το συνδυάσει με μετάλλια και ποδοσφαιρικές επιτυχίες του 2004 είναι ίσως λογικό να κάνει μια τέτοια πρόβλεψη.
Μέχρι να επαληθευθεί όμως θα χαζέψω λίγο τα πιτσιρίκια που παίζουν με τα κουβαδάκια τους στις αμμοπαγίδες του motogp.
-"Έχει το στηθοσκόπιο στο γόνατο ο Γιατρός ή του έριξε γονατιά στα παΐδια;"
-"Εντάξει ακούμπησαν, λέει ο Ρέινυ, αλλά κάπως έτσι θυμάμαι τους αγώνες"(Cycle News-ελεύθερη μετάφραση).
Δεν βάζει μυαλό η νέα γενιά (Στόνερ και Λορένθο δηλαδή). Δεν θα έπρεπε να ξέρουν κάτι παραπάνω όταν το κόλπο το έχουν δει στη Χερέθ το 2005; Στη Λαγκούνα Σέκα του 2008; Είναι τριλογία ή θα πάμε και πέρα από το Μοτέγκι του 2010; Και καλά η Μ1 είναι νυστέρι, αν η Ντεσμοσέντιτσι είναι ρόπαλο τέρμα και οι εγωισμοί. Μέχρι να ωριμάσει η γενιά Αφάνας Σιμοντσέλι-ΜΠΑουτίστα-ΜΠΑρμπερά(ο κουρέας)-Αογιάμα(αν βρει άλλο Χόντα).
-"Ας ξαναπροσπαθήσει, λεει ο Στόνερ, θα του το επιστρέψω στο δεκαπλάσιο". Δατσ ρέισινγκ Κέισι, και δεν χωράει ούτε στο δικό μου.
-"Ναι μου είπε η Γιαμάχα να είμαι πιο προσεκτικός όταν αγωνίζομαι", λέει ο Ρόσσι.
-"Και με τον Λορένθο τι θα γίνει;"
-"Θα προσπαθήσω να τον πατήσω με περισσότερη προσοχή" (GPweek -ελεύθερη μετάφραση)
Εντωμεταξύ πρόσεξε ότι ήταν η 46η του νίκη με την Μ1 αυτή στη Μαλαισία και έφτιαξε επι τόπου ένα μικρό πλακάτ να το γιορτάσει, λίγο μεγαλύτερο όμως από αυτό που έγραφε "Λορένθο - Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2010".
Το γκαράζ της Γιαμάχα μάλλον δεν θα έχει τον Τοίχο του χρόνου, έλεγαν οι σχολιαστές του BBC προφητικά λίγο πριν από τα παρακάτω πλάνα:

Δεν είδα τον μελλοντικό team-mate μου γιατί με υμνούσαν οι Αδελφοί Σούπερ-Πάριο (σε πολύ ελέυθερη μεταφραση) δικαιολογήθηκε ο Πρωταθλητής

0 Responses so far.

Δημοσίευση σχολίου

    Followers